7 SCENARII PENTRU 8 FILME

Volumul cuprinde 7 scenarii de film, 7 poveşti bune de citit, povești pline de informaţii, povești presărate cu pilde bune de reţinut, povești atracţioase care vă vor lăsa o amintire frumoasă despre o lectură plăcută. Volumul „7 scenarii pentru 8 filme” se adresează în egală măsură specialiștilor din industria cinematografică cât și marelui public cititor, tuturor iubitorilor de film și nu numai.

Primul scenariu care dă și titlul volumului se intitulează „Filiera Brâncuși”. Scenariul descrie aventura fantastică a unor lucrări principale ale lui Brâncuși, încă necunoscute, lucrări care își cer dreptul la viaţă. Fascinant dialog, fascinantă dezvoltare și mai ales… fascinant sfârșit.

Al doilea scenariu este un scenariu de acţiune, scenariu inspirat din activitatea poliţiei economice de la Moscova.

Din „Fură și fugi” veţi afla multe lucruri necunoscute până acum, veţi întâlni oameni și fapte care seamănă cu ceea ce se întâmplă,d e prea mulţi ani, și pe la noi. Veţi avea bucuria că învinge, ca în orice film de acţiune, binele, iar răul va fi pedepsit.

Al treilea scenariu „Sub Ursa Mare” este o plăcere a îmbinării normalului zilnic cu paranormalul existent în noi și printre noi. Trăim într-o ţară frumoasă, bogată, cu oameni frumoși și creativi, oameni care încearcă să lase gneraţiilor viitoare tot ceea ce au acumulat ei mai bun în viaţa noastră pământească. Am afirmat mai sus că acest scenariu este o plăcere, o plăcere pe care nu trebuie să o rataţi.

Al patrulea scenariu cuprinde veșnica poveste a lui Peter Pan, poveste pe care o cunosc toţi copiii din lume. Ea nu va avea sfâșit niciodată, deoarece dorinţa de a rămâne copil sălășluiește în fiecare dintre noi.

Al cincilea scenariu „Marele impas” este o poveste știinţifico-fantastică, de anticipaţie politico-socială, o poveste care ridică  în dialogul personajelor multe probleme asupra cărora încercăm să ne aplecăm chiar și în zilele noastre. Am fost, suntem și, mai ales, vom fi într-un mare impas… Numai noi putem să-l rezolvăm.

Al șaselea scenariu „Compoziţie pentru doi” ridică problema trădării între parteneri… și pune întrebarea: ”Rezolvă răzbunarea această situație?” Citiţi și aflaţi răspunsul!

Al șaptelea scenariu „Pianistul” are un subiect care se întâlnește foarte des în multe familii unde copii nu sunt lăsaţi să își aleagă singuri viitoarea meserie. Părintele, mai ales tatăl, vrea să își impună punctul său de vedere, punct de vedere care se dovedește de cele mai multe ori greșit. Citiţi și nu faceţi ca acești părinţi!

Al optulea scenariu ar putea fi povestea ulterioară publicării  acestor 7 povești.

Lectură plăcută!

Pagina tehnică / Technical Data

Carte, 20x14 cm, 332 pagini • Editura Softplus • Serie: Eugen Rotaru • Nr catalog: ISBN 978-973-95801-1-3 • Cod preț: • Barcode: 4075395801132 • An: 2015
Recenzii / Reviews - Links

Cumpără cartea prin MyCD