Rock, Blues, Fusion + 1 roman

Titlurile lunii Februarie la Soft Records şi editura Softplus:
 
22.02.2018
Călin Pop – Fără filtru, CD, SFTR-045-2, hard rock / heavy metal.
“Albumul Fără filtru semnifică în principal o concluzie personală trasă în urma celor ce s-au petrecut in jur (în lume, în țară, în societate) începând din anul 1990 pană în zilele noastre. Lucruri care, unele au durut şi dor în continuare…” – Călin Pop.
Puteti viziona trailerul video al albumului in playerul paginii sau pe YouTube.
 
27.02.2018
Marcian Petrescu feat. Rick Estrin – Drifting Blues, CD, SFTR-046-2, blues.
Am pus laolaltă o serie de piese care-mi sunt extrem de dragi. Pe unele dintre ele le cânt în concerte de mulți ani și multă lume mi-a cerut să le pun pe disc, altele mă “bântuiau” de foarte mult timp și în final și-au găsit locul pe acest album” – Marcian Petrescu
 
26.02.2018
Vlad Isac – The Angle of the Circles, CD, 901026, fusion.
Al doilea album al tânărului baterist Vlad Isac, endorser pentru tobele Yamaha in Romania, ne propune o muzică de audiţie aflată la intersecţia unor genuri muzicale precum jazz, muzică electronică, drum ‘n base.
 
20.02.2018
Eugen Rotaru – Prinţesa, carte, ISBN 978-973-95801-9-9, roman.
Prinţesa” este un roman de tip nou, un roman special în care dialogul este stăpânul tuturor poveştilor spuse de-a lungul unei acţiuni unitare, un exemplu în plus la acele întâmplări de viaţă care par ca nişte poveşti cu zâne şi feţi-frumoşi, cu zmei de pe tărâmul celălalt, cu prinţese şi prinţi, cu Împăraţi şi Împărătese, dar care sunt de fapt realităţi ale zilelor noastre care nu depăşesc cu nimic fantezia unui om modern.