Ritual de iarnă în Music Pub

 

Al doilea album solo al lui Călin PopRitual de Iarnă va fi prezentat în premieră publicului din București în concertul programat la Music Club, pe 29 ianuarie, orele 20.00. “Pentru prima oară, îmi voi prezenta compozițiile personale, născute din pasiunea pentru muzică și din curiozitatea de a explora zone de creație care depășesc granițele muzicii rock” spune Călin Pop.
 

Albumul Ritual de Iarnă a fost publicat la începutul lunii Decembrie 2015 şi lansat oficial pe 16 decembrie 2015 în Oradea. Discursul integral al lui Călin Pop despre realizarea acestui album dar şi un rezumat al întregului eveniment se poate viziona pe YouTube.
 

Prin zăpadă, cel de al doilea videoclip al albumului – aflat în concordanţă cu vremea acestor zile – are ca fundal grafica animată a micilor întâmplări ale unei memorabile zile de iarnă, povestite muzical la ghitară (şi voce) de Călin Pop. Videoclipul se află pe SoftRecordsVideo, canalul YouTube al Soft Records si poate fi vizionat şi poate fi vizionat şi în playerul acestei pagini.
 

Un eveniment prezentat de Music Club și recomandat de Rock FM.